Redactie - 16 mei 2013

BPSolutions wint IBM Business Partner of the Year Award 2012


BPSolutions wint voor het tweede jaar op een rij de IBM Business Partner of the Year award.

Nog niet eerder heeft een IBM Business Partner in twee achtereenvolgende jaren de prestigieuze prijs “Business Partner of the Year” gewonnen. Dit jaar moet BPSolutions de eerste plek weliswaar delen met collega-Business Partner SLTN, maar desondanks is Mark de Groot (foto), Algemeen Directeur BPSolutions, enorm trots op deze prestatie.

BPSolutions ontving de award uit handen van David Kay, Vice President Business Partners en Mid Market Organisatie Europa en Benoit Lambilotte, Director Business Partners Organisatie Benelux. De award wordt toegekend aan de Business Partner die over het afgelopen jaar de beste performance heeft laten zien over het gehele productportfolio van IBM, maar daarnaast wordt ook gekeken naar aspecten als klanttevredenheid, marktontwikkeling en innovatie.

“De Business Partner of the Year award is wederom een fantastische waardering van ‘Big Blue’ op het harde werk van onze collega’s die zich continu inzetten voor de beste resultaten voor onze klanten.”, aldus De Groot. “Ook in 2013 blijft BPSolutions volop investeren in een aantal belangrijke activiteiten zoals Big Data, Security & Privacy, Managed Services en Outsourcing voor de MidMarket”.

Tevens feliciteert De Groot het management en medewerkers van SLTN: “Dit is een resultaat om trots op te zijn!”.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!