Cisco reikt jaarlijkse Partner Awards uit

Cisco reikt jaarlijkse Partner Awards uit

Cisco reikt jaarlijkse Partner Awards uit

17-05-2013

Cisco reikt jaarlijkse Partner Awards uit


Cisco heeft tijdens zijn jaarlijkse partnerdiner bekend gemaakt welke twaalf Nederlandse partners een Cisco Partner Award hebben gewonnen voor de samenwerking in Cisco’s boekjaar 2012. 

Ieder jaar reikt Cisco in Nederland awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd of zich op een andere manier duidelijk hebben onderscheiden.

De winnaars zijn: 

 1. Architectural Excellence: Borderless Networks: Imtech
 2. Architectural Excellence: Collaboration: KPN
 3. Architectural Excellence: Data Center: Open Line
 4. Solution Innovation Partner of the Year: Telindus
 5. Service Provider Partner of the Year: BT
 6. Cloud Partner of the Year: Orange
 7. Commercial Partner of the Year: Avit
 8. Public Sector Partner of the Year: Vosko
 9. Enterprise Partner of the Year (+ North Theatre Award): Dimension Data
 10. Distributor of the Year  (+ North Theatre Award): Comstor
 11. Technology Partner of the Year: Citrix
 12. Services Partner of the Year: Dimension Data

Cisco Partner Summit 2013 Boston
Bij twee van deze awards betreft het niet alleen een Nederlandse, maar ook een ‘North Theatre Award’. Dit jaar zijn de winnaars Comstor (net als vorig jaar Cisco’s Distribution Partner of the Year) en Dimension Data (Enterprise Partner of the Year). Deze partners zijn in die categorieën tevens winnaar voor de gehele Noord-regio, bestaande uit de Benelux-landen, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland en de Baltische staten. Zij dingen vervolgens mee naar de Europese Cisco Partner Awards, die tijdens de Cisco Partner Summit 2013, die van 3 tot en met 6 juni plaatsvindt in Boston (VS), bekend worden gemaakt.

Netwerk- en opslagtechnologie
“Met deze awards willen we onze partners duidelijk maken hoe belangrijk zij zijn voor Cisco, voor onze verdere groei en de ontwikkeling van onze business. Onze partners bieden klanten toegevoegde waarde, met diensten en oplossingen op basis van Cisco-producten. Innovatieve oplossingen waarin bijvoorbeeld verschillende technologieën bijeen worden gebracht, zoals netwerk- en opslagtechnologie. Ook beschikken onze partners over diepgaande expertise binnen hun een specifieke marktgebieden en investeren zij continu om hun Cisco-dienstverlening op een hoger niveau te brengen”, zegt Fred Gerritse (foto), Directeur Partner Organisatie bij Cisco Nederland.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht