Redactie - 22 mei 2013

Ruckus Wireless traint partners voor very high-density Wi-Fi

In een vierdaagse training heeft Ruckus Wireless Alcadis en andere Europese partners getraind op het implementeren en optimaliseren van Wi-Fi in very high-density omgevingen. De training vond plaats van 13 tot 16 mei in het trainingscenter van Alcadis in Houten.

Alcadis en Ruckus hebben de training georganiseerd om in te spelen op een groeiende vraag naar Wi-Fi op drukbevolkte publieke locaties in Europa. Het succesvol implementeren van Wi-Fi op drukbevolkte locaties vraagt om specifieke radio-technische kennis waarmee Ruckus Wireless in de Verenigde Staten al enkele cases heeft afgerond. Via de Very High-Density Wi-Fi Training heeft Ruckus deze kennis met haar partners gedeeld en is men in staat om stabiele Wi-Fi connectiviteit te kunnen bieden op de meest uitdagende locaties.

“Het doel van de intensieve afgelopen vier dagen was om partners te trainen om stabiele Wi-Fi netwerken te realiseren op drukbevolkte locaties zoals stadions. Hierbij hebben we succesvolle methodes voor het doen van site surveys, netwerkdesign en implementatie en optimalisatie van high-density Wi-Fi netwerken behandeld. Als onderdeel van de training hebben cursisten ook een dag metingen in een Nederlands voetbalstadion gedaan en hierbij succesvol een Wi-Fi netwerk ontworpen”, zegt John Rouleau, Director of Training bij Ruckus Wireless.

Door: Witold Kepinski 


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!