Redactie - 23 mei 2013

Microsoft Partner awards uitgereikt aan Brain Force en Sogeti


Microsoft heeft zijn wereldwijde partners beloond met awards. Er waren een aantal Nederlandse partners genomineerd, maar BRAIN FORCE en Sogeti zijn overgebleven als award winnaars, zo blijkt uit het winnaarslijstje.

BRAIN FORCE is verkozen tot Microsoft Partner of the Year 2013, zo meldt Microsoft op zijn website: "Brain Force’s innovatieve oplossingen tonen de kracht aan van het Microsoft platform. De partner is al meerdere jaren achtereen een early adopter van de nieuwste Microsoft producten en toont haar zeer uitgebreide ervaring in Microsoft oplossingen."

Al vele jaren hebben Brain Force dat geleid wordt door Sander Cornelissens, en Microsoft een succesvolle samenwerking zo staat op de website. "Teamwork, integriteit, transparante communicatie, aandacht voor innovatie en investeringen in kennis zijn de belangrijkste drijfveren in de samenwerking. Microsoft Nederland feliciteert Brain Force met haar benoeming als Nederlandse Partner van het jaar 2013."

Sogeti
Microsoft heeft een wereldwijde award toegekend aan Sogeti in Nederland voor Application Lifecycle Management (ALM). Sogeti heeft deze award ontvangen vanwege haar actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het Microsoft ALM platform; een complete set hulpmiddelen om software te ontwikkelen, testen en beheren. Met vier andere awards is de ICT-dienstverlener wereldwijd de Microsoft partner die dit jaar de meeste awards in ontvangst mag nemen tijdens de uitreiking van 7 tot 11 juli 2013 in Houston in de VS. De vijf awards maken deel uit van de 44 bekroningen die Microsoft toekent aan technologiepartners op het gebied van Cloud technologie, Windows 8 en Microsoft Office en Sharepoint toepassingen. De selectie is gemaakt uit meer dan 3000 inzendingen uit meer dan 100 landen.

Sogeti in Nederland draagt bij aan de ontwikkeling van Microsoft Visual Studio 2012 en Team Foundation Server. Deze verschillende tools worden toegepast bij het ontwikkelen, testen en beheren van Microsoft software. Met de inzet van Visual Studio en Team Foundation Server helpt Sogeti grootzakelijke organisaties bij het inrichten van (.NET) ontwikkelstraten en het verbeteren van software-ontwikkelprocessen.

Microsoft World Partner Conference van 7-11 juli in Houston
De prijzen worden uitgereikt tijdens de World Partner Conference van 7-11 juli in Houston, USA. De redactie van Dutchitchannel.nl is live op het WPC 2013 event aanwezig.

Door: Witold Kepinski 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!