Redactie - 23 mei 2013

ZyXEL introduceert ZyWALL USG100-PLUS security appliance


ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en security oplossingen, introduceert de ZyWALL USG100-PLUS security appliance. Deze all-in-one beveiligingsoplossing is speciaal ontwikkeld voor het mkb en de midmarket. De appliance is volgens ZyXEL uitgerust met enterprise security functies en beschermt organisaties tegen online gevaren zoals malware en cyberaanvallen. ZyWALL USG100-PLUS is verkrijgbaar via ZyXEL resellers.

De ZyXEL ZyWALL USG100-PLUS (Unified Security Gateway) biedt beveiliging tegen de laatste netwerkbedreigingen en indringerpreventie. De appliance staat daarmee garant voor een vlekkeloze communicatie en onbelemmerde bedrijfsprestaties. De ZyXEL ZyWALL USG100-PLUS security appliance biedt volgens de leverancier een hoge performance dankzij de moderne en geavanceerde functies waarmee het netwerkapparaat is uitgerust.

Beveiliging werkplekken
De USG100-PLUS biedt all-in-one bescherming en beschikt over een firewall, VPN, antivirus, intrusion detection & protection (IDP), content filtering, anti-spam en applicatie monitoring. Een jaarlicentie voor Commtouch content filtering & anti-spam, de Kaspersky Labs antivirus en IDP security software zijn tevens inbegrepen. Met de ZyWALL USG100-PLUS kunnen bedrijven tot wel dertig werkplekken beveiligen. Verder biedt de security appliances eenvoudige netwerkbeheerfuncties.

Channel partners
ZyXEL zet met de introductie van de ZyWALL USG100-PLUS een verdere stap in de mid-range security appliance markt. De ZyXEL security appliances wordt uitsluitend verkocht via channel partners. Met de ZyWALL USG100-PLUS kunnen channel partners de IT-omgevingen van hun klanten optimaal beveiligen. Hierdoor kunnen ze meer omzet halen en wordt de klantrelatie verstevigd, aldus Tonko de Wit (foto), marketing manager van ZyXEL Benelux. Hij licht toe: “Een veilig internet is voor het mkb net zo belangrijk als bij grootzakelijke bedrijven en multinationals. Het mkb krijgt met de ZyWALL USG100-PLUS beschikking over complete netwerkbeveiliging die digitale gevaren zoals virussen, wormen, hackers en identiteitsfraude tegenhoudt. Channel partners zoals resellers, systeem integratoren en service providers kunnen hun klanten nu voorzien van een complete beveiligingsoplossing met eenvoudig beheer en tegen lagere kosten. Hierdoor kunnen channel partners hun klantrelatie verstevigen.”


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!