Redactie - 24 mei 2013

Eshgro door Gartner uitgeroepen tot 'Cool Vender' in Europese cloud markt

Eshgro, een provider van Cloud Computing oplossingen, is door onderzoeksbureau Gartner zijn uitgeroepen tot ‘Cool Vendor’ in het rapport ‘Cool Vendors in the European Cloud Computing market 2013’.

Dossierbox
Eshgro is een Nederlandse specialist in Cloud Computing en software-as-a-service oplossingen sinds 2004. De producten kunnen via het directe kanaal en via partners worden verkocht. Dit zijn producten zoals Disaster Recovery en een veilig Nederlands alternatief voor Dropbox, genaamd Dossierbox. Eshgro is verder alles cloud service provider ISAE3402 type I & II gecertificeerd

HP Cloud Agile Business Partner
Eshgro is de eerste HP Cloud Agile Business Partner wereldwijd. Eshgro heeft samen met HP in 2009 het IAAS-model mede ontwikkeld. Dit model heeft zich min of meer doorontwikkeld tot het Cloud Agile programma. Eshgro is om die reden geselecteerd om als eerste partner wereldwijd te tekenen, dit vond plaats op HP Discover 2011 in Oostenrijk. Eshgro heeft voor de tweede keer op rij de ‘HP Innovative partner of the year Award’ gewonnen tijdens de laatste uitreiking in maart 2013 op het jaarlijkse HP Crosstalk evenement in Nederland.

Hyper-V Private Cloud
Eshgro heeft een van de grootste Hyper-V Private Cloud platforms van Nederland en is een top 5 SPLA partner van Microsoft in Nederland gemeten in SPLA omzet, aldus de 'Cool Vendor'.

Outsourcen naar de cloud
“Dat we door Gartner zijn uitgeroepen tot ‘Cool Vendor’ helpt ons met het verspreiden van de boodschap dat dit hét moment is voor MKB-bedrijven in Europa om de stap naar de cloud te maken”, zegt Anton Loeffen (foto), CEO van Eshgro. “We maken het mogelijk voor bedrijven in specifieke branches om optimaal gebruik te maken van de concurrentievoordelen die cloud computing oplevert. Ook voor bedrijven tussen de 25 en 500 medewerkers die traditioneel als te klein werden beschouwd. Op dit moment bieden we meer dan 500 branche specifieke applicaties aan via de cloud."

Door: Witold Kepinski   


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!