HDS introduceert Hitachi Content Platform (HCP) Anywhere en cloud services programma
27-05-2013
Deel dit artikel:

HDS introduceert Hitachi Content Platform (HCP) Anywhere en cloud services programma


Hitachi Data Systems (HDS) heeft haar nieuwe cloud-strategie geïntroduceerd. Deze strategie omvat een aantal nieuwe cloud-oplossingen en -diensten waarmee organisaties cloud computing kunnen inzetten om hun mobiele diensten veiliger en betrouwbaarder te maken, aldus de storage leverancier. 

Het cloud-portfolio van HDS biedt organisaties opties voor eenvoudiger beheer van de groeiende hoeveelheid ongestructureerde data en speelt in op de eisen van gebruikers die op ieder moment, ongeacht locatie, toegang willen tot data. Andere vereisten zijn de garantie van een veilige IT-omgeving en snelle toegang tot en beveiliging van data.

Hitachi Content Platform (HCP) Anywhere
De nieuwe oplossingen bestaan uit het Hitachi Content Platform (HCP) Anywhere, een geïntegreerde file sync- en share-oplossing. Dit zorgt ervoor dat mobiliteit (het gebruik van verschillende devices) op een veilige manier kan worden ingezet en geïmplementeerd. Gebruikers kunnen op elk device, altijd en overal op een efficiënte manier samenwerken, bestanden delen en toegang verkrijgen tot data. In tegenstelling tot consumentgerichte file sync- en share services, die niet goed aanslaan in de zakelijke wereld, is HCP Anywhere vanuit de basis ontwikkeld voor een zakelijke omgeving. Als onderdeel van een eigen IT-infrastructuur binnen organisaties, wordt met HCP de veiligheid en privacy van bedrijfsgegevens gewaarborgd. Hierdoor neemt de oplossing een voorsprong op de concurrentie op het gebied van beveiliging, eenvoudige implementatie en het betrekken van IT bij belangrijke vraagstukken rondom encryptie, eindverantwoordelijkheid en servicevoorwaarden..

Verder biedt HDS biedt Hitachi Cloud Services, een verlenging van de enterprise naar een beveiligde, off-premise public content cloud, beheerd door HDS.

HDS Cloud Services Provider Program
Het Hitachi Cloud Services Provider Program bestaat een cloud-aanbod vanuit partners dat is gebouwd op de cloud-infrastructuur en -oplossingen van HDS, als onderdeel van het nieuwe HDS Cloud Partner-programma.

"De cloud-benadering geeft onze klanten de keuze voor de best passende oplossingen die aansluiten bij de behoefte en strategie van de organisatie", aldus Rob Hilterman (foto), CTO Benelux bij Hitachi Data Systems. "Ons cloud-portfolio lost niet alleen problemen op waar klanten momenteel mee te maken hebben, maar bereidt hen ook voor op de aankomende ontwikkelingen en uitdagingen. Trends zoals big data, bring your own device (BYOD), file services, beveiligde cloud-omgevingen, metadata-gedreven automatisering, beheer en analyses worden steeds zichtbaarder in de IT-markt. Met de producten en diensten die we nu aanbieden kunnen organisaties cloud- en file sharing-technologieën op een nieuwe manier inzetten. Dit maakt het voor klanten mogelijk om verder te innoveren met informatie in een markt die continu in ontwikkeling is."

Door: Witold Kepinski

  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hosting