ZyXEL introduceert SBG3300 wireless gateway voor BYOD
27-05-2013
Deel dit artikel:

ZyXEL introduceert SBG3300 wireless gateway voor BYOD


ZyXEL Communications, leverancier van oplossingen voor breedbandtoegang, introduceert de SBG3300 wireless gateway voor zakelijk gebruik en BYOD (Bring Your Own Device) omgevingen. De wireless gateway zorgt voor een hoge beschikbaarheid van het draadloze netwerk en voor snel internet. Hierdoor kunnen mensen binnen een gebouw met hun smartphone, tablet of notebook gebruikmaken van internet en online applicaties en kunnen ze altijd hun e-mails lezen, aldusZyXEL.

Service providers en resellers
De ZyXEL SBG3300 Wireless Business Gateway is een draadloze internetoplossing voor mkb-ondernemers die zakelijk voordeel willen behalen door mobiel te werken. De ZyXEL SBG3300 is daarom ook een interessant product voor service providers en resellers die het kunnen verkopen.

De ZyXEL SBG3300 Wireless Business Gateway volgens de leverancier past prima tussen andere netwerken, zoals VDSL2/ADSL2+, Gigabit Ethernet, mobiele USB verbindingen, glasvezel en 3G of 4G verbindingen. Mocht één van deze verbindingen uitvallen dan blijft het netwerk altijd beschikbaar, dankzij de fail-over technologie van de ZyXEL SBG3300. De wireless gateway van ZyXEL biedt load-balancing, waardoor gebruikers altijd toegang hebben tot bedrijfskritische applicaties.

VPN interoperabiliteit
De ZyXEL SBG3300 biedt VPN interoperabiliteit, zorgt voor een hoge performance en beveiligt de netwerkconnectiviteit. De wireless gateway van ZyXEL beschermt proactief verbindingen tussen meerdere kantoren en mobiele werknemers. De ZyXEL SBG3300 voldoet aan alle eisen en standaarden van het Virtual Private Network Consortium (VPNC). De wireless gateway zorgt voor een veilige intra-system connectiviteit en authenticatie, waarbij het zwaar beveiligde draadloze netwerk optimaal functioneert, aldus Tonko de Wit (foto), marketingmanager van ZyXEL: “De SBG3300 is de beste oplossing voor bedrijven waar werknemers, bezoekers en partners op een veilige manier gebruik willen maken van draadloos internet. Gebruikers zijn verzekerd van een netwerk dat altijd beveiligd en beschikbaar is. De ZyXEL SBG3300 is interessant voor channel partners, zoals resellers, Value Added Resellers (VAR’s), systeemintegratoren, service providers en business retailers. Ze kunnen hun klanten een betrouwbare netwerkomgeving bieden die altijd beschikbaar is en een hoge performance levert.”

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility