Check Point introduceert 600-appliances voor MKB
28-05-2013
Deel dit artikel:

Check Point introduceert 600-appliances voor MKB


Het Israelische Check Point Software Technologies introduceert de nieuwe 600-appliances die beveiliging bieden voor het beschermen van kleine en middelgrote bedrijven tegen de laatste cyberaanvallen, waaronder virussen, spam en kwaadaardige websites.

De 600-appliance is een alles-in-een beveiligingsoplossing met een 1,5 Gbps firewall throughput en 37 SecurityPower units, aldus de leverancier. De appliances worden geleverd met enterprise-class-mogelijkheden, inclusief firewall, VPN, intrusion prevention (IPS), antivirus, anti-spam, applicatiebeheer en URL filtering. De appliance heeft ook next-generation firewall en threat prevention-software draait.

“Cyberaanvallen op kleine bedrijven zijn enorm in opmars. Ook bedrijven met honderd of minder werknemers zijn lucratieve doelwitten. Geen enkele organisatie is hiervoor immuun”, aldus Arthur van Uden (foto), country manager Benelux van Check Point. “Kleine bedrijven hebben vaak niet de middelen om de ervaren cybercriminelen af te slaan. De 600-appliance lost dit probleem op en biedt kleine bedrijven een goedkope, maar tegelijk zeer uitgebreide beveiligingsoplossing die hen altijd en overal veilige toegang biedt tot hun gegevens terwijl de risico’s op het verliezen van die gegevens worden beperkt.”

Prijs en beschikbaarheid
De Check Point 600-appliances zijn geschikt voor bedrijven tot honderd werknemers en zijn beschikbaar in drie modellen (620, 640 en 680). De kostprijs begint bij 399 dollar. Elke appliance heeft WiFi als optie. De 600-appliances zijn per direct beschikbaar via het partnerkanaal van Check Point: http://partners.us.checkpoint.com/partnerlocator.

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security