Redactie - 30 mei 2013

iRent haalt Cisco Advanced Unified Computing Technology Specialization status


iRent, verhuurpartner van Cisco in Nederland, heeft de Cisco Advanced Unified Computing Technology Specialization-status behaald. Deze partnerstatus is door Cisco toegekend op basis van de door iRent behaalde examens rondom Cisco Unified Computing-oplossingen.

iRent is sinds oktober 2012 Cisco Select Partner en is daarmee het enige bedrijf in Nederland dat Cisco-hardware verhuurt. In januari 2012 werd iRent al geselecteerd als officiële verhuurpartner van EMC, omdat iRent kennis bezit over de tijdelijke inzet van opslagsystemen.

De rol van iRent De rol van iRent is om Cisco en zijn resellers te ondersteunen bij de korte en middellange termijn inzet van Cisco-hardware. Daarnaast zal iRent de Cisco-producten ook voor commerciële verhuur inzetten bij klanten die een tijdelijke behoefte hebben. “Het behalen van de Advanced Unified Computing Technology Specialization-status stelt ons in staat om onze relaties professioneel, efficiënt en vakkundig te adviseren op het gebied van de verhuur van Cisco datacenter-serveroplossingen en deze te implementeren”, zegt Rob Heerink, General Manager van iRent.

“Partners zijn voor Cisco bijzonder waardevol en we stimuleren ze dan ook om voortdurend hun kennis uit te breiden en zich zoveel mogelijk te specialiseren en te certificeren. We werken graag samen met gespecialiseerde partners zoals iRent. Zij zijn namelijk als geen ander in staat om de Cisco-oplossingen met succes bij klanten te implementeren en te ondersteunen”, zegt Fred Gerritse, Directeur Partner Organisatie Cisco Nederland.

Door: Witold Kepinski
 
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!