Redactie - 29 mei 2013

Global Knowledge start met Partner Educatie Portal


Opleider Global Knowledge introduceert een Partner Educatie Portal die IT-resellers, distributeurs en consultancy organisaties in staat stelt om de cursussen die door Global Knowledge worden aangeboden eenvoudiger aan te bieden aan eigen klanten.

Met de Partner Educatie Portal biedt Global Knowledge resellers, distributeurs en consultancy organisaties een mogelijkheid de dienstverlening naar haar klanten te vergroten door cursussen en certificeringstrajecten naast de bestaande kernactiviteiten mee te verkopen zonder de noodzaak te hoeven investeren in specifieke opleidingskennis.

Een partner van Global Knowledge krijgt met de Partner Educatie Portal een website ter beschikking die ze haar eigen klanten kan aanbieden om cursussen uit het open rooster van Global Knowledge te boeken, aldus Dick Goettsch (foto), Marketing en Business Development Manager Benelux bij Global Knowledge: “We zien dat bedrijven die IT-diensten aanbieden opleidingen vaak niet meenemen in het voorstel naar klanten. De klanten moeten vervolgens zelf op zoek naar een partij die hen de vereiste kennis kan leveren. Met de Partner Educatie Portal krijgt een IT-reseller, distributeur en consultancy organisatie een instrument ter beschikking waarmee de partner zonder zelf te investeren, IT-opleidingen en ook Management & Vaardigheidstrainingen, kan aanbieden.”

Taco Wit, Partner Account Manager bij Global Knowledge, vervolgt: “Behalve dat de dienstverlening van een reseller, distributeur en consultancy organisatie verbetert, is voor een partner ook de extra omzet en marge die met de verkoop van cursussen wordt gerealiseerd erg interessant. Bovendien wordt met het aanbieden van educatie de klantbinding tussen een partner en haar klant verder geïntensiveerd.”

De eerste partners die gebruik maken van de Partner Educatie Portal van Global Knowledge zijn Comstor, ResultaatGroep, StorageStreet en SLTN.

Door: Witold Kepinski  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!