Redactie - 30 mei 2013

Acronis wordt lid Citrix Ready Worx Verified partnerprogramma


Acronis is toegetreden tot het Citrix Ready Worx Verified partnerprogramma. Het eerste resultaat van deze samenwerking is de integratie van zijn veilige mobile file management (MFM)-software mobilEcho met de MDX-technologie van Citrix.

Acronis mobilEcho zal binnenkort beschikbaar zijn voor meer dan 250.000 grootzakelijke klanten van Citrix en 10.000 resellers die deel uitmaken van de Citrix Worx App Gallery. Deze oplossing verbetert de toegankelijkheid, beschikbaarheid en beveiliging van bedrijfskritische gegevens op mobiele apparatuur van werknemers, aldus de twee partners.

De MDX-technologie van Citrix stelt ICT-afdelingen in staat om op beleidsregels gebaseerde controlemechanismen toe te passen die gegevenslekken voorkomen. Daarnaast kunnen ze apps en gegevens op afstand vergrendelen, wissen en versleutelen. Vervolgens kan de ICT-afdeling beleidsregels instellen voor de beveiliging van en toegang tot deelnemende Worx-applicaties, waaronder mobilEcho, op elk toestel met iOS of Android.

Door: Witold Kepinski 

  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!