Redactie - 30 mei 2013

Detron levert met HP en Mitel ‘Eenvoud uit de Cloud’ telecomoplossing


Detron ICT & Telecom Groep (Detron) levert een geïntegreerde IT & Telecom werkplek uit de Cloud voor 39 euro per maand en lanceert samen met HP en Mitel, de campagne ‘Eenvoud uit de Cloud’. De oplossing is geschikt voor het mkb.

‘Eenvoud uit de Cloud’ combineert technologie van Mitel (telefonie) en HP (IT) voor een vast bedrag per maand, per gebruiker. Daarnaast wordt de data veilig opgeslagen in de Detron’s datacenters in Nederland die 24x7 bewaakt worden. De data blijft dus in eigen land, in tegenstelling tot bij internationale Cloud initiatieven aldus Detron.

Het Nieuwe Werken
Detron ICT Solutions Directeur Sebastian Hoogers (foto): ”Sinds 2011 zien wij dat meer en meer klanten hun keuze maken voor Detron Cloud oplossing. Met de Detron Cloud Werkplek hebben onze klanten geen omkijken naar techniek, beheer, onderhoud en updates. We maken het eenvoudig met één vast, laag bedrag per maand. Verzorgd en ondersteund door één partner. Geen ingewikkelde apparatuur op locatie en geen investeringen. Alles wordt snel en eenvoudig op afstand geregeld. Er is alleen een internetverbinding nodig waarmee ingelogd wordt op de eigen omgeving in de Detron Cloud. Klanten zijn vervolgens locatie-onafhankelijk en klaar voor ‘Het Nieuwe Werken: anytime, anyplace, any device.”

Door: Witold Kepinski

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!