Redactie - 31 mei 2013

Symantec Nederland reikt Partner Awards 2012 uit


Symantec heeft de Symantec Partner Awards 2012 uitgereikt. Het bedrijf maakte de winnaars bekend tijdens de Symantec Partner Awards Ceremony 2012 op 30 mei 2013 in The Harbour Club in Amsterdam. Diverse partners kregen een award uitgereikt, omdat zij dankzij een succesvolle samenwerking in 2012 de beste resultaten haalden.
 
Ingram Micro, i3 groep, Comparex
Ingram Micro werd uitgeroepen tot ‘Best Symantec Distributor’. Daarnaast nam i3 groep de award voor ‘Best Specialized Technology Partner’ in ontvangst en kreeg Comparex Nederland de award voor ‘Best Volume Licensing Partner’.
 
Adfocom, KPN, Eshgro
De award voor ‘Best Small Business Partner’ ging naar Adfocom Automatisering. Daarnaast werd KPN IT Solutions geprezen als ‘Best Managed Service Partner’. De award voor ‘Best New Symantec Partner’ werd twee keer uitgereikt, namelijk aan Eshgro Cloud Services en Cloud2IT.

SLTN en Simac
Ten slotte werden er nog twee partijen in het zonnetje gezet. Jan-Willem Oliedam van SLTN kreeg de ‘Standing Ovation Award’ en Simac ontving voor de oplossing NetBackup-as-a-Service Platform de award voor ‘Most Innovative Solution’.

“Een goede samenwerking met onze partners is essentieel voor het succes van Symantec”, zegt Erik van Veen (foto), Senior Manager Technical Sales and Services bij Symantec.“Zij zorgen uiteindelijk voor een goede positionering in de verschillende markten. Wij zijn dan ook erg blij met onze partners. De wederzijdse toewijding haalt het beste uit onze samenwerking naar boven en we zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking ook in de toekomst haar vruchten zal blijven afwerpen.”

Door: Witold Kepinski 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!