Redactie - 03 juni 2013

Magic reikt Innovation Awards 2013 aan partners uit

Magic Software, leverancier van software voor applicatie-integratie, heeft zijn partners beloond voor hun vindingrijkheid op het gebied van mobility-oplossingen. Reden hiervoor is dat de technieken voor innovatieve oplossingen beschikbaar zijn. Nu komt het aan op de ideeën die organisaties en partners hebben om de technieken op een zinvolle wijze in te zetten.

"Innovatie is juist in het huidige tijdsgewricht van groot belang. Het getuigt van grote kennis en kunde om met echt nieuwe ideeën te komen. Partners die hiertoe in staat zijn, willen we dan ook extra belonen," zegt John Verwaaijen (foto), General Manager van Magic Benelux. Hij reikte de Magic Innovation Awards 2013 uit tijdens de jaarlijkse Magic-partnerdag aan vijf partners.

Centric
De Division Construction Solutions van Centric bouwde met Magic een werkbonnenadministratie voor mobile devices. Met deze oplossing kunnen organisaties met een geringe investering de administriekosten verlagen. De werkbonnen-app vervangt de traditionele papieren werkbon en is gericht op onderhoudswerkzaamheden, bijvoorbeeld door vastgoedbedrijven. Een onderhoudsmonteur kan hiermee vanaf zijn tablet aan de hand van de digitale werkbon onderhoud plegen aan een gebouw, bestellingen plaatsten, prijzen opvragen en zelfs een handtekening laten zetten door de klant voor akkoord. De app voorkomt het dubbel invoeren van informatie, wat de kans op fouten verkleint. Hiermee wordt onderhoudswerk een stuk efficiënter, effectiever, en dus goedkoper.

Forza Consulting
Forza realiseerde met Magic de beschikbaarheid van JD Edwards, het ERP-

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!