Redactie - 03 juni 2013

Visma Software maakt AccountView klaar voor SEPA


Visma Software is klaar om zijn klanten te ondersteunen bij de overstap naar SEPA, de nieuwe Europese standaard voor overschrijvingen die vanaf 1 februari 2014 wordt ingevoerd.

De nieuwe standaard betekent dat rekeningnummers, girale betalingen en incasso’s veranderen en vergt aanpassingen aan de systemen voor de financiële administratie. Voor de meest actuele versies van zijn bedrijfs- en financiële software AccountView heeft Visma Software Service Packs beschikbaar voor de overstap naar SEPA. Een bijbehorend stappenplan helpt alle veranderingen behalve softwarematig, ook in andere opzichten in goede banen te leiden.
 

Nu starten met invoering
Casper Haspels (foto), Commercieel Directeur van Visma Software: “De tijd begint te dringen dus bedrijven moeten nu starten met de voorbereiding op SEPA. Deze nieuwe standaard heeft onder andere betrekking op incasso’s, betaalopdrachten en bankafschriften en raakt daarmee ook de financiële administratie. We merken dat SEPA onze klanten bezighoudt want we krijgen er de laatste maanden steeds meer vragen over. Onze software is er in ieder geval helemaal klaar voor.”

Door: Witold Kepinski 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!