Dell vernieuwt Latitude, OptiPlex en XPS PC-lijn
04-06-2013
Deel dit artikel:

Dell vernieuwt Latitude, OptiPlex en XPS PC-lijn


Dell vernieuwt de laptops en PC’s van de Latitude, OptiPlex en XPS reeks. De nieuwe modellen met Intel Core processors beschikken over een verbeterd ontwerp, geavanceerde beveiliging, krachtigere prestaties en optimale beheeropties zo meldt Dell.

De nieuwe Dell XPS reeks biedt verbeterde prestaties en uitbreidingsmogelijkheden voor klanten die gebruik willen maken van de laatste ontwikkelingen in high performance-technologie. De nieuwe XPS 27 All-in-One PC heeft een touchscreen met een Adobe RGB Quad HD-display voor het ontwerpen en creëren van multimedia.

Zakelijke lijn
Dell introduceert de Latitude E6540 met een voor FIPS 140-2 gecertificeerde Trusted Platform Module (TPM). Het systeem biedt ook Dell Data Protection-oplossingen voor uitgebreide encryptie van bestanden, authenticatie en geavanceerde anti-malwarebeveiliging, zodat bedrijfsgegevens altijd en overal beschermd blijven.

De OptiPlex 9020 met Intel vPro zakelijke desktop is verkrijgbaar in drie uitvoeringen, waaronder een compact all-in-one model. De OptiPlex 9020 past in elke kantooromgeving en biedt verbeterde bedienings- en beheermogelijkheden. De desktop beschikt daarnaast over cloud-ondersteuning in de vorm van Dell Cloud Desktop. Deze nieuwe virtualisatietechnologie voor PC’s en applicaties wordt ondersteund door Dell Wyse WSM. Met Dell Cloud Desktops zijn stateless en diskless computers te configureren. Dit maakt het mogelijk de functionaliteit van de OptiPlex 9020 met virtuele gebruikers te delen binnen een veilige omgeving met centraal beheer en opslag, aldus Dell.

Randapparatuur
In aanvulling op deze PC’s en laptops met verbeterde prestaties wordt de Dell 21.5 inch Touch Monitor S2240T gepresenteerd. Dit 10-punts touchscreen staat garant voor snelle en intuïtieve interactie met applicaties in Full HD-resolutie. Het beeldscherm is ook aan een wand te monteren of te bevestigen aan de Dell Single Monitor Arm.

Printers
Dell presenteert ook twee nieuwe multifunctionele printers. De B1165nfw en B1265dfw zijn voorzien van draadloze netwerkmogelijkheden en software voor documentbeheer. Gebruikers kunnen afdrukken, scannen, kopiëren en faxen met behulp van één apparaat. Als aanvulling op het aanbod van multifunctionele printers voor kleine bedrijven en kantoren aan huis introduceert Dell in augustus dit jaar de 3-in-1 multifunctionele printer B1163w.

Beschikbaarheid
De XPS 27, XPS 12 en XPS 8700 zijn nu beschikbaar. De Optiplex 9020, Latitude E6540, S2240T en multifunctionele printers zullen de komende weken beschikbaar worden.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility