Redactie - 06 juni 2013

Hintech voortaan onder hoede van Bart Omlo (CEO), Dennis Struyk (COO) en Alec Wadey (CTO)


HintTech, een content- en marketingspecialist uit Delft, krijgt een nieuwe directie in de personen van Bart Omlo (CEO), Dennis Struyk (COO) en Alec Wadey (CTO).

Zij gaan gezamenlijk leiding geven aan de HintTech Group, dat naast HintTech bestaat uit Dayon en Tripitch. "Met het benoemen van een nieuwe directie wil HintTech een nog betere afstemming van de diverse bedrijfsonderdelen bewerkstelligen, teneinde klanten en partners ook in de toekomst optimaal te kunnen bedienen en de continue groeicurve van de laatste jaren verder uit te bouwen", zo meldt het bedrijf in een persbericht.

De nieuwe directie heeft als belangrijkste taak om één overkoepelende strategie te ontwikkelen en effectueren. Bart Omlo (zie foto) wordt benoemd tot CEO. Zijn focus ligt op sales, marketing en partnermanagement. Tot voor kort gaf Omlo leiding aan HintTech Nordics. Dennis Struyk zal zich als COO richten op finance, delivery en het aansturen van de dagelijkse operatie. Alec Wadey gaat de rol van CTO vervullen en zich richten op technologie- en competentie-ontwikkeling. Om de directie te ondersteunen, zal voor alle bedrijfsonderdelen een lokaal management actief blijven. Op deze manier behoudt HintTech de lokale zichtbaarheid en feeling met klanten en partners, terwijl tegelijkertijd alle onderdelen gedreven worden door één overkoepelende strategie.

De beide oprichters, Egbert Hendriks en Patrick Dekker, blijven als adviseurs aan de organisatie verbonden. Zij gaan zich focussen op het ontwikkelen van new business-kansen. Door een duidelijke scheiding in verantwoordelijkheden aan te brengen, kan de organisatie efficiënt en effectief worden aangestuurd en tegelijkertijd kan vol worden ingezet op het inspelen op nieuwe kansen en ontwikkelingen in de markt.

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!