UNIT4 maakt koppelen in de cloud mogelijk
07-06-2013
Deel dit artikel:

UNIT4 maakt koppelen in de cloud mogelijk


UNIT4 introduceert een toolkit waarmee ontwikkelaars koppelingen kunnen maken tussen branchespecifieke software en UNIT4 Multivers (Online). Met de API zijn ook apps te ontwikkelen die delen van de functionaliteit van het MKB-administratiepakket beschikbaar stellen op mobiele apparaten. Het maakt niet uit of de software lokaal, in de cloud of in een hybride omgeving draait. De toolkit, UNIT4 Multivers API, is platformonafhankelijk en stelt ontwikkelaars in staat om snel aan de veranderende informatiebehoeftes van ondernemers te voldoen.

Het administratieve pakket voor MKB-ondernemers is al vele jaren aan branchespecifieke software te koppelen via UNIT4 Business Connector. Voor tientallen lokaal te installeren branchepakketten zijn er koppelingen met UNIT4 Multivers beschikbaar. Met de opkomst van administratieve software in de cloud, smartphones en tablets groeit ook de behoefte aan koppelingen tussen cloud software, mobiele toepassingen en UNIT4 Multivers (Online). UNIT4 Multivers API maakt dit mogelijk.

“UNIT4 Multivers API is een omvangrijke toolkit voorzien van een paar honderd objecten. De toolkit biedt alle mogelijkheden van UNIT4 Business Connector, maar is daarnaast platformonafhankelijk. De creativiteit van de ontwikkelaar is de beperkende factor”, aldus product development manager MKB Kuno Klumpers van UNIT4.

Fred Loos, sales- en marketingmanager MKB bij UNIT4: “Wij willen ons focussen op UNIT4 Multivers (Online). Daarom hebben we een platformonafhankelijke toolkit ontwikkeld waarmee softwaredevelopers zelf programma’s kunnen maken die kunnen communiceren met UNIT4 Multivers. Hierdoor zijn ze niet afhankelijk van UNIT4, maar kunnen zo snel inspelen op veranderende informatiebehoeftes van ondernemers.”

UNIT4 Multivers API wordt op 15 juni geïntroduceerd in Diergaarde Blijdorp te Rotterdam. 
 
  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hosting