Blencom en PCX computers starten door
08-06-2013

Blencom en PCX computers starten door


Na enige dagen van onzekerheid, is de doorstart van Blencom en PCX computers een feit.  Dit meldt Jan Hummel, Operationeel Directeur Blencom ICT Solutions / PCX Computers

Er waren hiervoor verschillende gegadigden voor de failliet verklaarde bedrijven, maar uiteindelijk is voormalig eigenaar van PCX computers, Hermen Hoorn, de nieuwe eigenaar. Richard Giezen, eigenaar van Blencom, is niet betrokken bij de doorstart en gaat iet anders doen, aldus Hummel.

Het bedrijf gaat onder de huidige naam door waarbij de klanten de service kunnen verwachten die ze gewend zijn, zo belooft Hummel. "De contracten van de klanten worden onder dezelfde condities voortgezet, zodat klanten geen nadelige gevolgen zullen ondervinden van de overname. Voor een groot deel van de medewerkers betekent dit dat ze mee gaan in de overname. PCX Computers is sterk in het bedienen van de klein zakelijke- en consumentenmarkt met onderhoud en reparaties. Blencom ICT Solutions die zich primair richten op het midden- en groot bedrijf."

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht