Redactie - 10 juni 2013

iCentre Group vraagt surseance aan


iCentre Group, een keten van winkels dat Apple producten verkoopt, heeft bij de rechtbank Noord-Holland in Haarlem surseance aangevraagd en op 7 juni 2013 ook gekregen.

Dit staat te lezen in het Centraal Insolventieregister op rechtsspraak.nl. iCentre Group is gevestigd in Uitgeest. Een crediteurenvergadering staat gepland op 10 september 2013 om 11:30 uur. Locatie: Jansstraat 81, Haarlem.

iCentre groeide de afgelopen jaren. Zo wilde het door overnames, zoals iAm Store, zijn positie als Apple reseller te verstevigen. iCentre heeft in het afgelopen jaar het directieteam versterkt door de benoeming van Raymond Cohen als algemeen directeur iCentre Nederland en Martin de Jong als Operationeel Directeur Het directieteam bestaat voorts uit Paul Poot (Finance) en Elianne Havinga (Commercie). Wouter Schortinghuis is in de rol van CEO verantwoordelijk de gehele iCentre organisatie. 
 
Antea
Investeringsmaatschappij Antea heeft een belang van 80% in iCentre, de overige 20% van de aandelen zijn in handen van het management.
  
Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!