Redactie - 10 juni 2013

Solipsis koopt aandelen VL IT Specialisten


ICT-dienstverlener Solipsis heeft alle aandelen van VL IT Specialisten officieel overgenomen. VL IT Specialisten is eveneens een ICT-bedrijf, ontstaan in 2008 uit de doorstart door Van Loon IT. Het bedrijf voorziet grotere organisaties binnen het MKB van passende ICT-beheeroplossingen. Solipsis is van mening dat VL IT Specialisten een verrijkende aanvulling is op zijn huidige scala aan aangeboden diensten en producten op het gebied van managed services en softwareontwikkeling.

Het bundelen van de krachten van deze twee bedrijven levert een aantal belangrijke voordelen op, aldus Solipsis. "Er kan meer aan de klanten aangeboden worden en de aanwezige diensten en producten op het gebied van beheer-, cloud- en hostingservices vullen elkaar goed aan. Bovendien is er veel kennis en ervaring beschikbaar: zowel met verschillende computerplatformen als (inter)nationaal met verkoop, ontwikkeling en implementatie."

Zaltbommel
Er zijn 23 IT-specialisten actief bij VL IT Specialisten. Het bedrijf is gevestigd op Schimminck 1 te Zaltbommel en blijft daar ook. De overname betekent een continuering van de bedrijfsvoering en alle medewerkers blijven deel uitmaken van het bedrijf. Beide bedrijven hebben een respectabele klantenkring en verwachten voor 2013 positieve groei in zowel omzet als resultaat. De totale omzet zal voor het jaar 2013 circa 10 miljoen euro bedragen. Marien van Bezooijen, directeur bij VL IT Specialisten: “Met het samengaan bundelen we niet alleen krachten, maar creëren we ook een goede synergie binnen het portfolio, wat aansluit bij de visie en strategie van beide partijen”. Wim Buitenhuis (foto), algemeen directeur van Solipsis: “Het mooie van deze overname is dat er twee professionele ICT-bedrijven bijeen gebracht zijn met goede proposities voor de klanten, waardoor we nog uitgebreidere dienstverlening kunnen bieden en borgen”.

Door: Witold Kepinski


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!