Redactie - 10 juni 2013

Qualys sluit partnership met VCE

Qualys, leverancier oplossingen voor cloud-security en compliance-management, is een partnership met VCE aangegaan.

Dankzij de samenwerking is het QualysGuard Private Cloud Platform geïntegreerd met de VCE Vblock Systems. Hierdoor zijn klanten in staat hun netwerken te beschermen tegen cyberaanvallen en de compliance te automatiseren, aldus Qualys.

QualysGuard Private Cloud Platform
Vblock Systems integreren netwerktechnologie van Cisco, opslag van EMC en VMware cloud infrastructuurtechnologieën tot een intelligent en convergent systeem met geïntegreerde support. “Het gevirtualiseerde QualysGuard Private Cloud Platform stelt ons in staat onze beveiligings- en compliance-oplossingen uit te breiden naar IT-omgevingen die een lokale private cloud nodig hebben. Dit biedt alle voordelen van een cloud-oplossing zonder de complexiteit en kosten die spelen bij het installeren van traditionele bedrijfssoftware”, zegt Philippe Courtot (foto), bestuursvoorzitter en CEO van Qualys. “Met dit nieuwe VCE-partnership is ons private platform veel sneller leverbaar voor wereldwijde klanten. Zij profiteren daardoor van de kracht en schaalbaarheid voor het beheren van hun IT-infrastructuren of die van hun klanten.”

VCE Vblock Ready
De begeleidende QualysGuard Virtual Scanner Appliance die het bereik van het QualysGuard Platform uitbreidt door de inzetbaarheid in private en public cloud-omgevingen, is op VCE Vblock Systems gecertificeerd als ‘VCE Vblock Ready’.

Door: Witold Kepinski 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!