Five 4 U versterkt audio-portfolio met TDK Life on Record assortiment
13-06-2013

Five 4 U versterkt audio-portfolio met TDK Life on Record assortiment

Five 4 U voegt TDK Life on Record aan haar groeiende portfolio van speciaal geselecteerde audio-producten aan te kondigen. Five 4 U vertegenwoordigd het merk op de Nederlandse en Franse markt met een range van kwalitatieve hoofdtelefoons en draagbare audioproducten die bestaande en nieuwe klanten meer keuze bieden.

Reagerend op de aankondiging, Mona Boot, Directeur van Five 4 U, zei: "TDK Life on Record heeft een lange traditie in het maken van bekroonde producten en is een geweldige aanvulling op het Five 4 U audio-portfolio. Dit veelzijdige merk biedt unieke producten op het snijvlak van design en prestaties en biedt onze klanten meer mogelijkheden door te dringen in bredere kanalen. "

TDK Life on Record, met meer dan 75 jaar historie op het gebied van audio, heeft een uitgebreide collectie van onder andere in-ear en over-ear hoofdtelefoons en draagbare luidsprekers met Bluetooth-connectiviteit. Alle producten worden ontworpen met behulp van dezelfde TDK Life on Record filosofie. TDK Life on Record producten herenigen de authentieke ervaring en de warmte van het luisteren naar muziek op vinyl met de precisie en flexibiliteit van digitale technologie.

Alex Yendle, TDK Life on Record Country Manager voor de Benelux, zei: "We zijn al enige tijd op zoek naar een partij om onze positie in Nederland verder te ontwikkelen. Five 4 U biedt ons alles wat we nodig hebben in een distributeur - organisatie, marketing ondersteuning en boven alles, uitstekende relaties met de leidende CE-resellers in de regio. We zijn verheugt dat Five 4 U ons assortiment audioproducten vertegenwoordigd en kijken uit naar een vruchtbare relatie voor beide partijen. "

Terug naar nieuws overzicht