Eurofiber neemt Isilinx en IsiConneXion over

Eurofiber neemt Isilinx en IsiConneXion over

Eurofiber neemt Isilinx en IsiConneXion over

11-06-2013

Eurofiber neemt Isilinx en IsiConneXion over


Eurofiber heeft bekend gemaakt dat het honderd procent van de aandelen in Isilinx B.V. en IsiConneXion B.V. heeft verworven. Isilinx en IsiConneXion zijn aanbieders van glasvezeldiensten voor de zakelijke en publieke sector in de provincie Limburg.

De overname van Isilinx en IsiConneXion volgt binnen een maand nadat Eurofiber de overname van UNET bekendmaakte. Het bedrijf zet daarmee in korte tijd twee stappen in het verder uitbouwen van zijn glasvezelnetwerk en het realiseren van zijn groeiambities.
 
Alex Goldblum (foto), CEO van Eurofiber: “Met Isilinx en IsiConneXion voegen wij, naast enkele honderden kilometers glasvezelnetwerk, een belangrijke regionale speler toe aan onze onderneming. De kennis die Isilinx en IsiConneXion hebben opgebouwd van de Limburgse markt en hun visie op de ontwikkeling van de Euregio zijn belangrijke succesfactoren voor het verder uitbouwen van onze positie”.
 
Bart Oskam, MD van Eurofiber, voegt daaraan toe: “Net als Eurofiber en UNET, zijn Isilinx en IsiConneXion groot voorstander van het open netwerkmodel – een gedeelde visie die onze ondernemingen van nature bindt. Met gebruikmaking van ons landelijk dekkende en fijn vermaasde glasvezelnetwerk zullen wij er alles aan doen om onze huidige en toekomstige klanten optimaal te laten profiteren van onze gezamenlijke kracht.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Netwerken