Alcadis komt met nieuwe gecertificeerde Alcatel-Lucent LAN trainingen
11-06-2013

Alcadis komt met nieuwe gecertificeerde Alcatel-Lucent LAN trainingen


Alcadis voegt nieuwe gecertificeerde Alcatel-Lucent LAN trainingen toe aan haar trainingsportfolio. Hiermee is Alcadis nu het trainingscenter voor het volledige portfolio LAN trainingen van Alcatel-Lucent in Nederland.

Alcadis is al data partner voor het LAN en WLAN portfolio van Alcatel-Lucent Enterprise in de Benelux. In juni 2012 werd Alcadis benoemd als Accredited Training Partner in Nederland en heeft sindsdien vele business partners getraind op het netwerkportfolio van Alcatel-Lucent. Met de nieuw behaalde certificering kan Alcadis hier nu de OmniSwitch Access Switching, OmniSwitch Core Switching en OmniSwitch R6/R7 trainingen aan toevoegen.

Het investeren in nieuwe certificeringen en trainingen is in lijn met de strategie van Alcadis om een kennispartner te zijn op het gebied van netwerken. Via Alcadis Academy deelt Alcadis haar kennis en expertise op het gebied van IP-connectiviteit door trainingen en gratis seminars te organiseren. Als gecertificeerd trainingscenter voor Alcatel-Lucent Enterprise en Ruckus Wireless is Alcadis in staat om partners te certificeren op deze productlijnen en daarnaast biedt het haar partners ook diverse op maat gemaakte trainingen op het gebied van LAN en WLAN aan. Onder de Alcadis Academy vallen ook diverse gratis seminars waarbij partners kennis kunnen opdoen over Wi-Fi, het doen van site surveys en gebruikersbeheer.

“Het is altijd ons doel geweest om deze professional services om te zetten in kennis bij onze partners. Door dit te formaliseren in trainingen en certificeringen kan dit proces worden versneld. In de afgelopen jaren is het team gegroeid in omvang en kennis om onze partners te kunnen ondersteunen bij de uitrol van grote complexe IP infra-projecten”, zegt Joop Ausma (foto), Sales Manager bij Alcadis IP Solutions.

Al sinds 2002 is Alcadis IP Solutions partner van Alcatel-Lucent Enterprise. Alcadis IP Solutions heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van een distributeur van Alcatel-Lucent Enterprise oplossingen tot een volwaardige IP-netwerkspecialist met trainingscentrum en demo-faciliteiten. Alcadis ondersteunt haar partners met professionele diensten zoals projectinrichting, netwerkontwerp, pre-sales en after-sales om gezamenlijk projecten te winnen en succesvol op te leveren.

 

Terug naar nieuws overzicht