Redactie - 12 juni 2013

Suneco wordt Sitefinity Partner


Suneco, een full service internet provider, is vanaf nu ook Sitefinity Partner. Als full service internet bureau wordt hiermee het portfolio van .Net oplossingen uitgebreid met nog een nieuwe CMS oplossing zo meldt Arend van de Beek (foto), Managing Partner van Suneco en Oggy Shopov, Sitefinity Partner Director.

Telerik is een speler op het gebied van .NET onwikkeltools, deze worden wereldwijd gebruikt. Als een ASP .NET CMS oplossing is Sitefinity snel te leren voor .NET Developers, als ook voor iedereen die bekend is met de vele .NET website ontwikkel tools van Telerik.

Voor ontwikkelaars biedt Sitefinity een rijke set aan out-of-the-box modules, hierdoor hebben projecten een kortere doorlooptijd en kunnen developers efficiënt werken. Daarbij komt dat ontwikkelen op Sitefinity een basis biedt voor toekomst vast ontwikkelen omdat het op .NET is gebaseerd en eindeloze mogelijkheden biedt voor uitbreidingen.

Voor zakelijke gebruikers biedt Sitefinity een intuïtieve interface waardoor het eenvoudig te leren is. Niet-technische gebruiker kunnen dan eenvoudig e-commerce, email campagne management, multi-site management, personalisatie, mobile en analytics taken beheren. Een omvangrijke bibliotheek aan filmpjes helpt je direct op weg, aldus Van de Beek.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!