Redactie - 11 juni 2013

Infotheek is benoemd tot Apple Authorised Reseller


Infotheek, IT-totaalleverancier voor de zakelijke markt, is benoemd tot Apple Authorised Reseller. Deze partnerstatus stelt Infotheek in staat het complete portfolio van Apple aan te bieden aan haar zakelijke klanten.

Infotheek heeft eerder dit jaar Condor Computers overgenomen; de Apple specialist voor de zakelijke markt. Hierdoor heeft Infotheek zich een unieke positie in de markt verworven. Naast het leveren van Apple producten, waarbij de garantie verlengd kan worden, verzorgt Infotheek nu tevens de complete dienstverlening rondom Apple implementaties en nazorg. Van volledige Mobile Device Management oplossingen tot ingerichte Apple werkplekken met de zekerheid die alleen een Apple Authorised Reseller kan bieden.

Jordy Kool (foto), CEO Infotheek, over de verworven partnerstatus: “Wij zijn er trots op dat wij nu Apple Authorised Reseller zijn. Binnen de zakelijke markt is de vraag naar Apple toegenomen en daar kunnen wij nu volledig in voorzien. Dit in combinatie met de bekende voordelen van Infotheek; altijd voorraad, scherpe prijzen en een compleet product- en dienstenassortiment, zorgt ervoor dat Infotheek dé one-stop-shop is voor alle zakelijke IT oplossingen. Ook als het gaat om bijvoorbeeld de huur van Apple hardware. We hebben bijvoorbeeld de grootste huurvoorraad van Nederland wat betreft iPads.’’

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!