Redactie - 13 juni 2013

Red Hat JBoss Migration Center helpt bij overstap naar open source middleware


Red Hat, leverancier van opensourceoplossingen introduceert JBoss Migration Center om enterprises te helpen met de migratie naar open source middleware-technologieën. Daarnaast komt Red Hat met nieuwe tooling om het migratieproces van applicatieservertechnologie naar het open source JBoss-platform te vergemakkelijken.

Red Hat heeft JBoss Migration Center ontwikkeld om enterprises te helpen bij middleware-migraties. Het nieuwe JBoss Migration Center bevat een set van open source migratie assessment tools evenals handleidingen en documentatie om het proces te versnellen en de risico’s aangaande het migreren van applicaties naar Red Hat JBoss Middleware te verminderen.

Windup
Een van de eerste tools die beschikbaar is in het JBoss Migration Center is het Windup-project dat gebruikt kan worden om de migratie van workloads van propriëtaire applicatieservers naar JBoss Enterprise Application Platform te verbeteren. Red Hat zal over enige tijd voorzien in extra bijdragen van partners en klanten, zodat de mogelijkheden nog verder worden uitgebreid.

Partners
Voor de migratie van workloads schakelen organisaties vaak de hulp in van partners. Red Hat heeft een compleet ecosysteem van deze klanten en partners samengebracht, dat vele succesvolle migraties heeft uitgevoerd. Hulpmiddelen zoals Windup zijn volledig open source en vrij beschikbaar. Het JBoss Migration Center is zodanig ontworpen dat het zowel voldoet aan de wensen en behoeften van klanten als van partners die ervoor kiezen workloads te verplaatsen naar JBoss-middleware. Daarnaast voorziet het in de middelen om de overgang te vergemakkelijken, aldus Red Hat.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!