SpicyLemon introduceert ESET Security voor Microsoft SharePoint Servers 2013
13-06-2013
Deel dit artikel:

SpicyLemon introduceert ESET Security voor Microsoft SharePoint Servers 2013


IT-distributeur SpicyLemon introduceert ESET Security voor Microsoft SharePoint Servers 2013. Deze beveiligingsoplossing biedt een extra beschermingslaag binnen het bedrijfsnetwerk en houdt bedrijfsgevoelige data veilig door bestanden in de database te scannen.

Het belangrijkste is dat er bescherming wordt geboden tegen data van externe bronnen, die bijvoorbeeld via usb-sticks van werknemers of bijlages het bedrijf binnen kunnen komen. Organisaties van elke grootte kunnen SharePoint servers nu effectief beveiligen en beschikken over real-time bescherming.

Database
Met behulp van de extra beschermingslaag voorkomt de security oplossing onder andere dat werknemers beschadigde bestanden via SharePoint kunnen uploaden en hiermee de gehele database infecteren, aldus Nienke Ryan (foto), managing director van SpicyLemon: “Vaak wordt SharePoint ingericht zonder aandacht te besteden aan het beschermen van de data die hierin wordt gedeeld. Het is belangrijk dat veiligheid voorop staat bij het uitdenken van de SharePoint structuur en het gebruik hiervan. Organisaties verkleinen op deze manier beveiligingsrisico’s, waardoor zij in strijd tegen cybercriminelen weer een stap in de goede richting zetten. De bescherming door ESET Security voor Microsoft SharePoint Server 2013 biedt bescherming tegen cyberaanvallen, drive-by downloads of exploits en geeft de mogelijkheid om zorgeloos bedrijfsgevoelige data intern met elkaar te delen. De lage systeembelasting van ESET Security voor Microsoft SharePoint Server zorgt dat de server genoeg middelen over heeft om vitale taken uit te voeren.”

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security