Onsight wint F5 Innovator of the Year 2013 Award
13-06-2013
Deel dit artikel:

Onsight wint F5 Innovator of the Year 2013 Award


De Nederlandse IT-security specialist Onsight heeft de F5 Innovator of the Year Award gewonnen. De prijs is uitgereikt op het F5 Agility EMEA 2013 evenement in Monaco.

Tijdens het jaarlijkse F5 Agility evenement heeft Onsight de F5 Innovator of the Year Award ontvangen. Deze award wordt toegekend aan Onsight omdat zij in korte tijd een veilige oplossing voor de “Bring Your Own” uitdagingen wist te ontwerpen en succesvol te vermarkten. Onsight toont hiermee aan een adaptieve F5 partner te zijn en dat sluit naadloos aan op de Agility visie van F5.

Het Onsight Development team ontwierp met behulp van F5-technologie, een geïntegreerde access oplossing, om BYOD (Bring Your Own Device) eenvoudig te implementeren en te controleren, zowel voor mobiele als externe gebruikers. Onsight Secure BYOD biedt gebruikers snelle en veilige toegang tot applicaties en data die ze nodig hebben. Inmiddels is Onsight Secure BYOD ook beschikbaar als een volledig beheerde dienst.

Onsight investeert al sinds de oprichting in 1999 veel in kennis en expertise van de security-producten van F5 en is EMEA Gold UNITY Partner. Onsight past het productportfolio van F5 veelvuldig toe in beveiligingsprojecten en in zijn Managed Security Services.

Bekijk hier het interview door F5 met Ferry Kemps (foto), Manager Consultancy & Projecten bij Onsight.

Door: Witold Kepinski 
  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security