Acronis voegt specialisa?ties toe aan partnerpro?gramma
13-06-2013

Acronis voegt specialisa?ties toe aan partnerpro?gramma


Acronis, leverancier van oplossingen voor disaster recovery en databescherming binnen fysieke, virtuele en cloud computing-omgevingen, kondigt zijn nieuwe wereldwijde strategie voor partnerprogramma’s aan met de introductie van zijn Partner Programme Specialties & Certifications.

Deze specialisaties en certificeringen zijn gericht op specifieke groeimarkten waarvoor Acronis oplossingen aanbiedt. Het doel is om een netwerk op te bouwen van partners die over de specialistische expertise beschikken die nodig is om de kansen binnen deze groeimarkten optimaal te benutten. Partners kunnen zich richten op specialisaties als Mobile File Management (MFM), virtualisatie en cloud computing.

De nieuwe specialisaties en certificeringen binnen het partnerprogramma vormen een aanvulling op de bestaande partnerniveaus Authorised, Silver, Gold en Platinum. Acronis zal voor elke specialisatie campagnes voeren voor de werving en ondersteuning van partners, het bevorderen van de vraag en het certificeren van specialistische expertise. Op deze manier wil Acronis op agressieve wijze inspringen op kansen binnen belangrijke groeimarkten. "Onze Partner Program Specialists zullen een cruciale rol spelen bij het inspringen op nieuwe kansen op het gebied van mobiliteit, virtualisatie en cloud computing”, aldus Ole Mygind (foto), directeur Channel Sales & Distribution EMEA bij Acronis.

Training en certificering voor Mobile File Management-oplossingen van Acronis
Het eerste competentiegebied dat Acronis introduceert, is dat van ‘Acronis Mobility Specialist’. Daarmee geeft de leverancier blijk van zijn onophoudelijke streven om organisaties veilige oplossingen te bieden voor het delen en synchroniseren van informatie. Deze oplossingen bieden vanaf elke locatie en op elk gewenst moment veilige toegang tot bedrijfsgegevens en ondersteuning voor een breed scala aan mobiele platforms en apparaten. De status van ‘Acronis Mobility Specialist’ biedt kanaalpartners van Acronis een ideale manier om blijk te geven van hun expertise op het gebied van Mobile File Management en om nieuwe omzetstromen aan te boren in een van de snelst groeiende ICT-markten. De volgende specialistische competentiegebieden zullen Virtualisatie en Cloud Computing zijn. De competenties voor 2014 worden later dit jaar bekendgemaakt.

Partners die geïnteresseerd zijn in de verkoop van de mobiliteitsoplossingen van Acronis, waaronder mobilEcho en activEcho, kunnen na het succesvol afleggen van een online trainingsexamen de status van “Acronis Mobility Specialist” verkrijgen. Elke Acronis Mobility Specialist kan beroep doen op een speciale mobility partner account manager van Acronis en een erkende distributeur voor ondersteuning bij de verkoop van mobiliteitsoplossingen. Acronis Mobility Specialists kunnen daarnaast profiteren van gratis Not-for-Resale (NFR)-licenties voor Acronis Mobility Solutions, dealregistraties, gratis online ondersteuning, kortingen, speciale aanbiedingen, configuratietools en kant-en-klare marketingkits die beschikbaar zijn via het Acronis Partner Portal.

"Als gespecialiseerde value added reseller is het belangrijk dat de producten die wij inzetten eenvoudig te installeren en te beheren zijn en dat ze voorzien in de werkelijke behoeften van de klant”, aldus Geert Coolman van Lab9. "Daarnaast is het voor ons belangrijk om over hulpmiddelen te beschikken die onze omzet bevorderen en onze dienstverlening verbeteren. Als erkende gespecialiseerde partner van Acronis hebben we toegang tot de juiste tools waarmee we kansen binnen de markt voor Mobile File Management optimaal kunnen benutten. Op deze manier kunnen wij onze klanten de oplossingen en ondersteuning bieden waar zij om vragen”

Meer informatie over het Acronis Global Partner Program is beschikbaar op http://www.acronis.eu/partners/global-program.html. Partners die Acronis Mobility Specialist willen worden, kunnen deelnemen aan een speciale Webex-sessie en een speciale quiz.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software