TechAccess is snelst groeiende distributeur van Aruba Networks in EMEA
13-06-2013

TechAccess is snelst groeiende distributeur van Aruba Networks in EMEA


Aruba Networks, leverancier van veilige wireless netwerken en remote access oplossingen, heeft TechAccess beloond met de award “Fastest Growing Distributor EMEA”.

Tijdens de Aruba Partner Summit in Benidorm, is TechAccess de enige Nederlandse Distributeur die in de prijzen is gevallen bij de verschillende nominaties. Kees Smulders, Sales Manager TechAccess, heeft de award in ontvangst genomen. Hij is zeer verheugd dat TechAccess voor het tweede achtereenvolgende jaar deze award heeft gewonnen.

Berry van Waayenburg (foto), General Manager TechAccess: “De award laat zien dat we zeer actief zijn met de oplossingen van Aruba Networks. Wireless netwerken en remote access oplossingen zijn voor steeds meer bedrijven een must vanwege het thuiswerken en vooral ook de toenemende groei van mobile devices en de trend van BYOD (Bring Your Own Device) in de zakelijke netwerk omgeving. TechAccess biedt met Aruba Networks een goed-, veilig- en betrouwbaar wireless netwerk. Aruba Networks heeft een zeer sterke focus om in de groeiende behoefte te voorzien van draadloze- en andere mobile devices die veilig toegang moeten krijgen tot het netwerk. Uiteraard willen we ook onze wederverkopers bedanken voor hun aandeel in dit succes voor TechAccess”.

 

Terug naar nieuws overzicht