Ctac voert het gehele cloud-portfolio van SAP
19-06-2013
Deel dit artikel:

Ctac voert het gehele cloud-portfolio van SAP


Ctac en SAP zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan op het gebied van cloud-computing.

Ctac voert hierdoor als SAP-partner in Nederland het gehele cloud-portfolio van SAP. Dit gebeurt door de toevoeging van SAP Business ByDesign en SAP OnDemandaan het Ctac-portfolio. SAP levert Ctac hiervoor een continu kennisontwikkelingstraject en technisch support. Met het cloud-portfolio richt Ctac zich op zowel midden- en kleinbedrijven als op multinationals.

“Ctac is een van onze belangrijkste partners, waarmee we een intensieve samenwerking hebben”, zegt Marcel Groenenboom (foto)tor General Business & Channels. “Daarnaast heeft Ctac al veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van cloud-computing. Dit is voor ons de ideale combinatie. Met dit partnership weten we zeker dat opdrachtgevers kunnen vertrouwen op de cloud-expertise van Ctac.”

Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac:"Naast onze succesvolle IaaS- en PaaS-diensten en het hosten van on-premise ERP-oplossingen, zijn we nu in staat complete SaaS-oplossingen te leveren als het gaat om SAP. En ook hybride modellen, een mix van on-premise en cloud, behoort tot de mogelijkheden. Dit combineren we met de diepgaande ervaring van onze business consultants in diverse branches. Zowel voor MKB’ers als voor multinationals bieden wij de mogelijkheid cloudsourcing te realiseren op een manier die het best past bij hun ambities.

Indirect
De samenwerking volgt op de eerdere aankondiging van SAP dat het concern meer via het indirecte kanaal wil gaan verkopen. Het bedrijf wil in Nederland de omzet via channelpartners van vijftien procent naar dertig procent van de SAP Nederland licentieomzet laten groeien.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hosting