Oracle Nederland reikt Partner Excellence Awards 2013 uit
18-06-2013

Oracle Nederland reikt Partner Excellence Awards 2013 uit


Oracle maakt de winnaars bekend van de Nederlandse Oracle Excellence Awards voor Specialized Partners 2013. De uitreiking vond plaats op maandag 17 juni 2013 in Beachclub Bries in Noordwijk. Naast awards voor verschillende product- of marktcategorieën is er ook een award voor de Partner of the Year 2013.

Voor een award komen erkende partners in aanmerking die zich positief onderscheiden op het gebied van hun specialisatie en innovatie met Oracle-oplossingen. Deze partners hebben tevens een hoge klanttevredenheid gerealiseerd met behulp van Oracle-technologie, -hardware, -middleware en -applicaties.

De winnaars van de Nederlandse Oracle PartnerNetwork Specialized Awards 2013 zijn:

Partner of the Year 2013 - Accenture
Specialized Partner – Database: Comparex
Specialized Partner – Applications: Deloitte
Specialized Partner – Middleware: AMIS
Specialized Partner - Industry (Technology): Centric
Specialized Partner - Industry (Applications): Cadran
Specialized Partner – Accelerate: Finext
Specialized Partner - Servers and Storage Systems: SLTN
Specialized Partner - Oracle on Oracle: ATOS
Specialized Partner - Business Intelligence: Sogeti
Specialized Partner – ISV: Impulse

Bas Diepen (foto), Director Alliances & Channels Oracle Benelux: “Voor Oracle spelen de gespecialiseerde partners een cruciale rol in het creëren en implementeren van geavanceerde oplossingen bij klanten. Bij die belangrijke rol past een jaarlijkse evaluatie waarin we onze partners stimuleren én uitdagen om de lat opnieuw hoger te leggen. Het uiteindelijke doel is een combinatie van een hoge klanttevredenheid onder Oracle-gebruikers en een gezonde groei van onze gezamenlijke business. Wij feliciteren alle partners die een award hebben gewonnen.” Armand Malais vult aan: Oracle Lead bij Accenture: “Wij zijn vereerd met de toekenning van deze Partner of the Year Award 2013. Het is een bevestiging van onze inspanningen op Oracle-gebied in het afgelopen jaar en een stimulans om op deze voet verder te gaan.”

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software