Arthur en Jean Nederlof fuseren VANAD en E.Novation
18-06-2013

Arthur en Jean Nederlof fuseren VANAD en E.Novation


VANAD Group heeft zijn belang in E.Novation uitgebreid. VANAD Group verdubbelt hiermee de omzet naar ruim 36 miljoen euro. Met deze uitbreiding ontstaat een internationale organisatie met een focus op klantenservice, technologie en advies. Beide familiebedrijven opereren al vanaf dezelfde campus in Capelle aan den IJssel.

Arthur Nederlof, CEO van VANAD Group meldt in een persbericht: "VANAfuseD Group heeft als doel om naast de dienstverlening op het gebied van klantenservice zich met name te onderscheiden op het gebied van technologie. Met onze eigen contactcentertechnologie hebben we hier al stappen in gezet. In combinatie met de professionaliteit van E.Novation, kunnen we dit nog succesvoller gaan uitbouwen. Ook staan er initiatieven op stapel waarmee we cloud oplossingen naar Europa halen. Deze oplossingen passen binnen onze specialismen en zijn direct van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers”.

Jean Nederlof (foto), CEO van E.Novation, beaamt de woorden van Arthur in het persbericht: “E.Novation is bijzonder blij dat VANAD Group het belang in onze onderneming heeft uitgebreid. Hierdoor kunnen beide organisaties optimaal gebruik maken van elkaars krachten en kunnen we voortbouwen op het succes van de afgelopen jaren. VANAD Group heeft als doelstelling om ook snel verder internationaal uit te breiden. Met de E.Novation kantoren in Londen (Engeland) en Chengdu (China) hebben we een uitgelezen kans om dit op korte termijn te bewerkstelligen”.

E.Novation is als IT-specialist op het gebied van communicatie en data-integratie actief in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en China. Met een professioneel datacenter worden diensten en producten in de markt gezet die zowel door E.Novation zelf als door derden zijn ontwikkeld. Rondom deze diensten adviseert E.Novation op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Hoewel beide bedrijven op geheel eigen wijze zijn uitgebouwd en gegroeid, is het moment rijp om nader tot elkaar te komen. Er ontstaat een familiebedrijf dat zijn krachten bundelt met specialismen op het gebied van IT, advisering en klantenservice, aldus Jean en Arthur Nederlof.

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software