Redactie - 19 juni 2013

LenovoEMC rebrand Iomega producten en programma's


LenovoEMC, een joint venture tussen Lenovo en EMC dat Iomega netwerkopslag aanbiedt, kondigde de rebranding van Iomega producten en programma's wereldwijd aan.

Dit keerpunt benadrukt volgens LenovoEMC de identiteit van deze joint venture en legt de basis voor nieuwe product- en partnerschap aankondigingen, met als eerste een nieuwe overeenkomst met Acronis om PC backup software te leveren voor bepaalde Lenovo netwerkopslag producten.

Verandering van merk Iomega Network Storage Products
De voormalige Iomega-branded netwerkopslag producten zijn met onmiddellijke ingang wereldwijd verkrijgbaar onder de nieuwe merknaam die de activiteiten van LenovoEMC weerspiegelt terwijl de merknaam Iomega behouden blijft voor consumenten producten.

Lenovo high performance professionele netwerkopslag producten (voorheen bekend als de Iomega StorCenter px serie) omvatten drie desktop-modellen en drie rackmount serie modellen, die tot 48 TB aan capaciteit bieden. 

Data Backup 
LenovoEMC kondigt ook een overeenkomst met Acronis aan waarbij True Image 2013 Lite PC backup software wordt voorzien voor alle Lenovo EMC netwerkopslag producten. Acronis True Image 2013 biedt automatische en continue file backup bescherming en herstel voor Windows pc's.

De Lenovo EMC px serie producten bevatten voortaan drie licenties voor ATI Lite, per product. Acronis zal ook extra licenties en upgrades aan speciale prijzen voor Lenovo netwerkopslag klanten.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!