Redactie - 20 juni 2013

COMPAREX Nederland wordt officieel partner van Good Technology


Softwarelicentiespecialist COMPAREX Nederland en Good Technology, leveranciers op het gebied van multiplatform Mobile Security, zijn een samenwerkingsverband overeengekomen. Dit melden Michel van Teijlingen, Commercieel Directeur van COMPAREX Nederland en Michael Maas (foto), Regional Sales Director van Good Technology.

Secure Collaboration
COMPAREX breidt hiermee haar dienstenportfolio uit op het gebied van securityoplossingen. Good Technology helpt ondernemingen met het “mobiel” maken van hun werknemers door de inzet van een beveiligde en samenwerkende workflow. Zo omvat Good’s Secure Collaboration oplossing applicaties voor e-mail, PIM, secure browser, file sharing en instant messaging, maar tevens een breed ecosysteem aan third party applications zoals documentbewerking en papierloos vergaderen. Good’s Enterprise Mobility Management Platform stelt volgens Michael Maas organisaties in staat om mobile applicaties te bouwen, managen, analyseren en beveiligen.

Software licensing
Advisering over de oplossingen van Good Technology wordt ondergebracht bij de Solution Advising unit van COMPAREX. Binnen deze afdeling zijn diverse specialisten werkzaam, elk verantwoordelijk voor hun eigen oplossingsgebied. Zij voorzien klanten van (licentie)advies in complexe situaties. COMPAREX beschikt onder andere over Solution Advisors op het gebied van Virtualisatie, Microsoft licensing en (Mobile) Security. Onder dit laatste oplossingsgebied valt de propositie van Good Technology. Michael Maas, Regional Sales Director van Good Technology: “Door de combinatie van oplossingen van Good en de dienstverlening van COMPAREX op het gebied van software licensing, worden vele organisaties in Nederland in staat gesteld om doelstellingen van databeveiliging te bereiken op het gebied van Enterprise Mobility Management.”

Door: Witold Kepinski  

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!