Redactie - 19 juni 2013

Netflix start eind 2013 in Nederland


Netflix komt voor het einde van dit jaar naar Nederland met een breed aanbod van tv-series en films voor een vast bedrag per maand. Met meer dan 36 miljoen abonnees in veertig landen, goed voor ruim een miljard uur tv en film per maand, is Netflix 's werelds grootste internet televisie-aanbieder.

Zodra Netflix beschikbaar is in Nederland kunnen Nederlandse breedband internetgebruikers zich op Netflix abonneren. Gebruikers hebben straks met hun abonnement altijd en overal toegang tot films en tv-series uit Hollywood, Nederland en de rest van de wereld op hun tv, tablet, telefoon of (spel)computer. Het assortiment bestaat onder meer uit hoog aangeschreven, exclusief voor Netflix geproduceerde series zoals "House of Cards" en "Arrested Development".

Sinds Netflix in 2007 startte met streaming-videodiensten heeft het bedrijf de entertainmentwereld op zijn kop gezet. Gebruikers bepalen zelf hoe zij hun entertainment willen beleven. Zij kunnen films en tv-series afspelen, pauzeren en verder kijken op alle toestellen, zonder reclame of contractuele verplichtingen. De unieke Netflix aanbevelingsfunctie geeft elke abonnee een persoonlijke speellijst van film- en tv-titels.

Mensen die geïnteresseerd zijn in een Nederlands Netflix-abonnement kunnen zich op www.netflix.nl inschrijven om een e-mail te ontvangen zodra Netflix van start gaat. Details over tarieven, content, geschikte toestellen en beschikbaarheid in Nederland worden binnenkort bekend gemaakt.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!