Wouter Hoeffnagel - 21 juni 2013

NetApp reikt Partner Awards 2013 uit

NetApp reikt Partner Awards 2013 uit image


NetApp Nederland heeft de jaarlijks terugkerende awards voor haar partners bekend gemaakt. Gekozen uit zo’n 30 partners en zo’n 100 reselling Silver partners, waarmee NetApp samenwerkt,  reikt het bedrijf de zogeheten Partner Awards uit. Categorieën waarmee NetApp haar partners in het zonnetje zet, zijn onder andere Solution Partner of the Year, Service Provider of the Year en Distributor of the Year.

De NetApp Partner Awards zijn dit jaar op 20 juni uitgereikt, zoals gebruikelijk kort na afloop van het fiscale jaar. Het jaarlijks terugkerende evenement heeft ten doel Awards uit te reiken aan partners die buitengewoon hebben gepresteerd of op bijzondere wijze hebben samengewerkt met NetApp. Dit jaar voor de vijfde maal op rij, ontvangen de winnende partners een Award als gewaardeerde erkenning. Onderstaand een overzicht van de winnaars, die NetApp van harte feliciteerde tijdens een feestelijke avond.

Solution Partner of the Year: CAM IT Solutions
Als Solution Partner of the Year, rolde uit de bus CAM IT Solutions,  dat onlangs haar 25-jarig bestaan vierde. Van deze partner wordt gezegd: “Om je zo lang staande te houden in wisselende economische klimaten, moet innovatie je in het bloed zitten. Maar dat niet alleen, je moet ook goed op de hoogte zijn van wat de markt nodig heeft. CAM maakt daarin eigenwijze keuzes en afgelopen jaar heeft wat NetApp betreft bewezen dat dat zeer goede keuzes zijn. Onder andere met de “CAMCUBE” stelt CAM business vraagstukken centraal. Het doet ons veel deugd dat wij onderdeel uitmaken van hun innovatieve oplossingen.”

Most Promising Partner of the year: IMTECH
In de aanmoedigingscategorie, Most Promising Partner, heeft Imtech gewonnen. “Als een van de grootste Cisco Networking Partners in Nederland heeft Imtech nog niet zo lang geleden besloten de DataCenter arena te betreden. Afgelopen fiscaal jaar hebben ze zich zowel op NetApp Professional Services als op NetApp Support Services volledig gecertificeerd. Daarnaast waren ze ook een van de eerste FlexPod Premium partners.”

IBM N Series Partner of the Year: TECTRADE
In wat de boeken ingaat als een van de meest succescolle IBM-N series-jaren zijn er volgens NetApp vele winnaars aan te wijzen in de categorie IBM N Series Partner of the Year. De keuze voor Tectrade is volgens NetApp een overtuigde: “Niet alleen hebben ze afgelopen jaar weer zeer professioneel en zelfstandig geopereerd, ze hebben dat ook nog eens gedaan bij een groot aantal, significante accounts. Hiermee hebben ze de N series footprint aanmerkelijk vergroot.”

Service Provider of the Year: KPN
KPN gaat er met de prijs voor Service Provider of the Year vandoor. “Na een ontwikkel- en aanloopperiode van zo’n jaar of twee is vorig jaar het Utility 2 IAAS platform van KPN volledig commercieel operationeel geworden. Hiermee biedt KPN een omgeving waar niet alleen zeer grote klanten uitstekend bediend kunnen worden. Met de op Flexpod gebaseerde IAAS-oplossing laat KPN ook zien dat op basis van techniek, expertise en commerciële slagkracht er exponentiële groei te bereiken is op het gebied van hosting.”

General Territory Partner of the Year: XANTES
NetApp definieert de categorie ‘general territory’ als het marktgebied voor het middensegment. NetApp zag hier met Xantes enorme groeikansen en hiermee wint Xantes de prijs. “Door gerichte aandacht, grote betrokkenheid en zeer actief deelnemen aan de marketingacties binnen het GT-Focusprogramma, heeft met name Xantes dit bewezen. De promotie van Silver naar Goldpartnership was dan ook niet meer dan een logisch gevolg. Wij kijken uit naar het vervolg van onze samenwerking in fiscaal jaar ‘14.”

Distributor of the year: AVNET
Omdat volgens NetApp, Avnet het afgelopen fiscale jaar heeft laten zien in staat te zijn de samenwerking met NetApp naar een hoger niveau te tillen, wint dit bedrijf de award voor Distributor of the Year. Ook vorig jaar viel Avnet deze eer ten deel. “Aandacht voor een aantal focus-gebieden, de gerichte inzet van marketingactiviteiten (onder andere speciale websites en boekjes voor FlexPod en de mid-size business) en ondersteuning aan resellers bij het maken van quote’s door de zelfontwikkelde online offerte-tool, hebben sterk bijgedragen aan het succes. Dit alles heeft geleid tot een spectaculaire omzetgroei van meer dan 90% ten opzichte van vorig fiscaal jaar.”

Partner of the Year: SLTN
NetApp erkent diens prestaties van formaat met  de winnaar in de categorie Partner of the Year, SLTN. “Door duidelijk te zijn in de keuzes en daardoor met volle aandacht en overtuiging intensief samen te werken met onze sales teams, heeft SLTN niet alleen een aantal Premium accounts weten te winnen, ze hebben als Platinum partner ook nog eens haar NetApp-omzet het afgelopen jaar meer dan verdubbeld.”

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!