Redactie - 24 juni 2013

Jaap Bonne start met TeamLogic IT in Westland


TeamLogic IT start nu ook met een vestiging in het Westland. ICT ondernemer en westlander Jaap Boone start aan de Patijnenburg met zijn vestiging van de zakelijke ICT-franchiseformule.

TeamLogic IT Westland maakt onderdeel uit van de Nederlandse tak van het Amerikaanse TeamLogic IT, een ICT-keten met 10 vestigingen in Nederland en meer dan 75 vestigingen wereldwijd.

Jaap Boone is geen onbekende in de ICT-wereld. Als ICT-ondernemer richtte hij onder andere Europe Data Consult en Europe Transport Automation op, is hij actief geweest in de wereld van grootbanken en vermogensbeheer en de laatste jaren leidde hij verschillende projecten, onder andere als global ICT manager en internationaal CIO PL bij DB Schenker/Deutsche Bahn. Na jarenlang internationaal actief te zijn geweest keert Jaap nu dus terug op de thuisbasis, het Westland.

TeamLogic IT Westland helpt klanten met advies als de externe CIO, ondersteuning als de ‘externe’ ICT afdeling. Niet alleen advies, maar ook het praktisch implementeren.

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!