Redactie - 24 juni 2013

Schneider Electric introduceert Galaxy 300i UPS systeem


Schneider Electric introduceert het MGE Galaxy 300i UPS-systeem: een oplossing voor het beschermen van het midden- en kleinbedrijf (MKB), commerciële gebouwen en technische faciliteiten. Het systeem levert een betrouwbare bescherming tegen stroomuitval, is robuust en voor organisaties eenvoudig te installeren, aldus Schneider Electric.

De Galaxy 300i is een 3-fase UPS-product dat voldoet aan alle relevante milieu-eisen. De energie-efficiëntie van de UPS kan oplopen tot maar liefst 90,5 procent zo meldt Schneider Electric. Organisaties kunnen dankzij deze efficiëntie besparen op de bedrijfs- en koelingskosten op de (middel)lange termijn.

Online topologie met dubbele conversie
Het UPS-systeem gebruikt een online topologie met dubbele conversie die een gereguleerde en betrouwbare stroomvoorziening levert. De Galaxy 300i is voorzien van een geïntegreerde omvormer en een interne mechanische bypass, zodat organisaties gegarandeerd een hoge beschikbaar realiseren. Dankzij deze features, het compacte ontwerp en de eenvoudige installatie voldoet de Galaxy 300i aan alle eisen en wensen die organisaties stellen aan een 3-fase UPS in de 10-40 kVa vermogensreeks.

"MKB-bedrijven hebben vooral behoefte aan beschikbaarheid, betrouwbaarheid, beheerbaarheid en gebruiksgemak van hun stroomvoorziening. Een UPS-systeem moet daardoor aan al deze aspecten voldoen", zegt Paul Bron (foto), vice president IT Business bij Schneider Electric in Nederland. "Het nieuwe Galaxy 300i-systeem is ontworpen met deze eisen in het achterhoofd, waardoor het een betaalbare UPS is die gebruikers eenvoudig kunnen installeren en inzetten. Het systeem is dan ook ideaal voor eindgebruikers die voor het eerst een 3-fase UPS aanschaffen."

Lokaal beheer of beheer op afstand
Gebruikers kunnen de vraag naar energie zowel lokaal als op afstand monitoren en beheren. Hiervoor kunnen zij de eenvoudige web-/SNMP-interface gebruiken en een gebruiksvriendelijk scherm dat in achttien talen wordt weergegeven.

Het Galaxy 300i UPS-systeem is beschikbaar in zowel 3-naar-3-fase- als 3-naar-1-fase-opstelling, hetgeen zorgt voor een optimale stroomvoorziening. "Het voorpaneel biedt toegang in krappe ruimtes, waardoor het uitvoeren van onderhoud aan de Galaxy 300i fors is vereenvoudigd", aldus Paul Bron.

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!