Redactie - 26 juni 2013

CGI consultant Ronald Konijnenburg benoemd tot SAP mentor


CGI, de zakelijke en technologische dienstverlener, kondigt aan dat Principal Business Intelligence Consultant Ronald Konijnenburg (foto) tot SAP mentor is benoemd. Met deze benoeming behoort Konijnenburg vanaf nu tot één van de vijf SAP mentoren in Nederland. Hij is gekozen vanwege zijn talent om nieuwe technologieën met elkaar te combineren en het gebruik ervan te demonstreren aan de hand van praktijkcases.

SAP mentoren maken deel uit van een wereldwijd select gezelschap van 130 bloggers, consultants en technici met uitzonderlijke capaciteiten. Zij zijn experts binnen een bepaald IT-domein en vervullen een sleutelrol binnen de SAP-gemeenschap. Deze experts stimuleren de ontwikkeling van SAP-producten en diensten en spelen een belangrijke rol bij het verbinden van SAP-partners wereldwijd.

Ronald Konijnenburg is een ervaren SAP-consultant en heeft meer dan 17 jaar ervaring met complexe financiële processen en systeemontwikkeling. Zo werkte hij eerder samen met verschillende multinationals in complexe SAP-omgevingen. Zijn expertisegebieden zijn SAP HANA, SAP Business Warehouse, SAP Business Objects, SEM BCS en Financial en Controlling modules van SAP R/3. Binnen CGI Nederland geeft hij inhoudelijk sturing aan het SAP Business Intelligence (BI) gebied en is hij wereldwijd de global HANA lead.
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!