Redactie - 25 juni 2013

Centralpoint.be nu ook beschikbaar in het Frans


De IT e-tailer Centralpoint.be heeft recentelijk zijn webshop beschikbaar gesteld in het Frans (www.centralpoint.be/fr). Met het toevoegen van de Franse taal rond de e-tailer toetreding tot de Belgische markt volledig af.

Tot voor kort was Centralpoint.be enkel beschikbaar in het Nederlands. Toevoeging van de Franse taal maakt vanaf de start onderdeel uit van het implementatieplan. Met deze toevoeging wil Centralpoint.be zijn succes nu ook verder uitbreiden naar Franstalig België.

Martijn Zey Country Manager van Centralpoint.be: "Sinds de start van Centralpoint.be (red. 20 januari 2012) hebben wij meer dan 10.000 orders verwerkt voor meer dan 8000 klanten. Deze zomer verwachten wij de omzet van ons 1e jaar al te overtreffen wat in deze moeilijke tijd al bijzonder is. Uit onze bezoekersaantallen constateren wij een sterke toename van het aantal Franstalige bezoekers. Doordat we deze groep bezoekers niet in hun eigen taal bedienden, zagen wij dat onze site al vroeg door hen werd verlaten. Met de uitbreiding van het Frans op onze website verwachten wij dat dit aantal zal dalen naar acceptabele normen en zullen wij ons marktaandeel in België verder uitbreiden”.

Op verzoek
“Zowel van bezoekers, klanten als fabrikanten kregen wij regelmatig het verzoek om onze webshop uit te breiden met de Franse taal”: vervolgt Martijn Zey. “Wij waren ons er terdege van bewust dat we niet geheel België met enkel de Nederlandse taal konden bedienen. Dat bezoekers, klanten en fabrikanten ons dan ook persoonlijk met dit verzoek hebben benaderd heeft ons aangenaam verrast en er toe aangezet om zo spoedig mogelijk aan dit verzoek te voldoen”.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!