Motiv nieuwe Gold-partner van Check Point
28-06-2013

Motiv nieuwe Gold-partner van Check Point


Check Point Software Technologies heeft Motiv uit IJsselstijn benoemd tot Gold-partner binnen het Check Point-partnerprogramma. Dit melden Arthur van Uden, country manager Benelux van Check Point, en Bastiaan Bakker, directeur Business Development van Motiv.

Motiv is al sinds 2001 partner van Check Point en houdt zich bezig met het veilig en beheerbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken. Daarbij focust het bedrijf op Cyber Security, Security in Mobiliteit, Information Security Risk Management (ISRM) en Cloud & Services. De nieuwe Gold-status binnen het Check Point-partnerprogramma is een bekroning op de relatie die Motiv en Check Point in Nederland al jaren hebben.

Bastiaan Bakker, directeur Business Development van Motiv: ”Begin 2013 heeft Motiv een compleet nieuw security-platform gebouwd op basis van de technologie en expertise van Check Point. Het platform voorziet in een sterk verhoogde weerbaarheid tegen cyber-dreigingen en security monitoring van gateways, ICT-werkplekken en mobiele devices. De continue stroom van security-updates van bijvoorbeeld de inbraakdetectiesensoren en filters worden binnen het platform snel doorgevoerd. Als bronnen worden hierbij Check Point ThreatCloud en de dagelijkse beveiligingsadviezen van het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) gehanteerd." 

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security