Redactie - 26 juni 2013

Aspect Software stelt Tom Shepherd aan als wereldwijde partner manager


Aspect Software, leverancier van volledig geïntegreerde oplossingen voor klanteninteractiemanagement, workforce optimization en back-office, heeft Tom Shepherd aangesteld in de nieuw-gecreëerde functie van Vice President Worldwide Channel en Alliance Sales.

Hij is aangetrokken om de verdere expansie van Aspect’s wereldwijde aanwezigheid in het partnerkanaal in goede banen te leiden. Hij wordt zowel verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitbreiding van het partnerprogramma als voor het aantrekken van partners.

Shepherd brengt meer dan tien jaar wereldwijde sales management ervaring in en heeft een achtergrond in de contact center wereld, business process outsourcing, en channel strategie. Hiervoor was Shepherd Group Vice President bij Oracle. Hij had de leiding over een team binnen Oracle’s Customer Experience en Cloud Services organisatie voor de indirecte verkoop in het middensegment van de markt. Daaraan voorafgaand gaf hij leiding aan de wereldwijde indirect sales bij RightNow Technologies en vervulde hij leidinggevende sales functies bij Convergys en Avaya in Noord-Amerika en Europa.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!