Redactie - 28 juni 2013

Saturn Holding en Phone House gaan in Nederland samenwerken


Media Markt Saturn Holding Nederland en Phone House Nederland maken bekend een intentieverklaring te hebben ondertekend die een samenwerking mogelijk maakt. Dit maakte Nick Willcox (foto), CEO van Phone House Nederland en Gordon Scholz, CEO van Media Markt Saturn, bekend. 

De afgelopen jaren voerde Media Markt Saturn Holding in haar winkels een aantal pilotprojecten op het gebied van telecom uit. Phone House was een van de partijen die deelnam aan deze projecten. "Als resultaat van deze succesvolle test maken Media Markt Saturn Holding en Phone House nu bekend de intentie uit te spreken verder te gaan samenwerken op telecom vlak", zo melden de bedrijven op hun website. 

Beide organisaties richten zich de komende maanden op het samenstellen en ondertekenen van het samenwerkingscontract. Gordon Scholz CEO van Media Markt Saturn Holding Nederland geeft in een verklaring aan: “Wij zien de ‘connected world’ als een zeer belangrijke route richting groei en zijn erg blij met de mogelijkheden die deze intentie tot samenwerking biedt.” 

Door: Witold Kepinski  


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!