Harvey Nash door Gasunie aangesteld als Makelaar ICT Inleen
28-06-2013
Deel dit artikel:

Harvey Nash door Gasunie aangesteld als Makelaar ICT Inleen


Outsourcer Harvey Nash is door Gasunie per 1 juli 2013 aangesteld als Makelaar ICT Inleen. Naast het werven en leveren van kandidaten zal Harvey Nash als enige makelaar ook de rol van contractmanagementpartij vervullen.

Gasunie heeft een groot contract voor de inhuur van tijdelijk extern personeel gegund aan tien bedrijven, waaronder Harvey Nash. De totale waarde voor de gehele duur van het contract is geraamd op een bedrag tussen de 80 en 100 miljoen euro. Het gaat om 175 fte op jaarbasis, voor een periode van vier jaar. Deze vorm van samenwerking stelt Gasunie in staat om tijdelijk ICT-personeel in te huren met verschillende niveaus van kennis en ervaring.

Jan-Leen ’t Jong, directeur van Harvey Nash Nederland, is trots dat Harvey Nash is verkozen tot Makelaar ICT Inleen: “Gasunie is een begrip in Nederland en zeker binnen de provincie Groningen. Dat schept direct een band, omdat Harvey Nash ook alweer acht jaar actief is in het noorden van het land. Wij hebben in Groningen een volwaardig kantoor en kunnen dus op een efficiënte wijze de markt bedienen. We kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking met zo’n aansprekende partij als Gasunie.”

Terug naar nieuws overzicht