Redactie - 28 juni 2013

Huawei en Bull bieden samen IT-diensten


Huawei, fabrikant van informatie-en communicatietechnologie (ICT) oplossingen en Bull kondigen een nieuwe samenwerking voor enterprise services in Europa aan. De samenwerking is gericht op het verbeteren van de levering en in-field management van Huawei's technologie in de regio.

Binnen deze samenwerking zal Bull lokale implementatie en ondersteuning bieden aan Huawei's enterprise IT klanten en technologie partners in West-Europa. Bull draagt bij in onsite-implementatie, field maintanance en logistiek management en ondersteuning tussen verschillende landen, waaronder Frankrijk, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

De overeenkomst heeft betrekking op enterprise ICT-oplossingen, waaronder cloud computing-, network en storage, waarbij Huawei een belangrijke focus heeft op de gezondheidszorg, de publieke sector en de industriële verticale sectoren.

In reactie op de overeenkomst zegt Han Xiao, President van Huawei Enterprise Services, "De samenwerking tussen Bull en Huawei biedt vele voordelen, zowel voor onze eindklanten als onze servicepartners. Dit is een belangrijke stap voorwaarts voor de mogelijkheden in dienstverlening van Huawei in de enterprise markt in West-Europa."

Door: Witold Kepinski

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!