KPN Consulting sluit partnership met ZZP-platform Myler
01-07-2013
Deel dit artikel:

KPN Consulting sluit partnership met ZZP-platform Myler


KPN Consulting biedt haar diensten nu ook met een flexibele schil van goed opgeleide ICT-specialisten. Hiervoor is KPN Consulting een partnership aangegaan met Myler, het eerste online platform voor zzp’ers. KPN Consulting blijft het centrale aanspreekpunt voor de klant, Myler zorgt voor de screening van de zzp’ers.

Binnen de online community van Myler krijgt KPN Consulting een eigen branded network. Myler ontwikkelde deze oplossing voor bedrijven die hun zogenoemde flexibele schil goed willen organiseren. De community van Myler biedt KPN Consulting de mogelijkheid om contact te houden met zzp’ers die succesvol voor klanten zijn ingezet.

Kennis
KPN Consulting zegt het belangrijk te vinden om een duurzame relatie op te bouwen met zelfstandige ICT’ers. Zo houdt het consultancybedrijf specifieke kennis van deze specialisten bereikbaar voor klanten. Arnold van Mameren (foto), Vice President van KPN Consulting: “Door de samenwerking met Myler kunnen we enerzijds alle ICT-expertises afdekken en bieden we anderzijds onze klanten het gemak van zaken doen met één partij. Onze klanten profiteren daarbij van de beschikbaarheid van zzp’ers en de stabiliteit en gedegenheid van ons als marktleider. Ook als tijdens een project of opdracht behoefte ontstaat aan een ander profiel kan KPN Consulting daar nu makkelijker in voorzien.” Toon van Bodegom, directeur van Myler, beaamt dat: "Organisaties zoeken steeds vaker snel beschikbaar en flexibel personeel. Een hoge kwaliteit dienstverlening zorgt voor een goede relatie met talentvolle zelfstandige professionals.”

 

Terug naar nieuws overzicht